Cultuur & Sportstimulering

Burgmeester Buskensstraat 50
5401EE Uden

Hulp nodig?
Telefoon: 0413 72 57 07

Hoofdcontent

Aangepast Sporten Module 👑

In het kader van inclusiviteit is deze module een absolute must

Sommige activiteiten zijn ook geschikt voor inwoners met een fysieke of verstandelijke beperking. Een aanbieder
van een activiteit mag zich daarvan bij het aanmelden van een activiteit op laagdrempelige wijze van bewust raken. Aanbieders voeren net zoals anders hun activiteit op, maar krijgen nu de extra vraag of deze ook geschikt is voor mensen met een fysieke beperking. Zo ja, dan verschijnt deze aan de voorzijde onder een aparte filter en vinden aangepaste sporters ook activiteit(en) terug die bij hen passen.

In het kader van inclusiviteit is deze module een absolute must: want vaak kunnen ook aangepaste sporters ‘gewoon’ deelnemen aan een activiteit.

 

Wij installeren deze functie voor ieder gewenst project binnen jullie platform. Wanneer dit geactiveerd wordt, krijgen alle aanbieders de mogelijkheid om tijdens het aanbieden van een activiteit ook aan te vinken of aangepaste sporters ook welkom zijn. Jullie hoeven daar verder niets meer aan te doen.

De inwoner ziet dan de volgende filter aan de voorzijde in het activiteitenoverzicht staan en vanaf de homepage kunnen de aangepaste sporters worden genavigeerd naar het voor hen bestemde overzicht.

 

Meer weten over deze mooie functie? Laat het ons weten!